Välkommen!

Viktig information om din musikkanal!

Nu byter vi till en plattform i världsklass!

För att möta upp till de krav vi tror du har på oss som leverantör i framtidens musiktjänster så har vi ingått ett nära samarbete med Soundtrack Your Brand och produkten Spotify Enterprise. Det innebär att vi kommer att spela din musikkanal från en plattform i världsklass! Samt skapar nu grunden för att kunna ge dig musiken från ett av världens bästa musikarkiv och nya tjänster som du hittills bara drömt om.

Information skickas ut till er kontaktperson inom de närmsta dagarna. Informationen finns även att ta del av nedan. Er musikkanal kommer vara färdig de kommande dagarna.


Med vänlig hälsning, MusicPartner

The sound of Scandic

Välkommen till Scandic´s musiksida!
Här kan ni läsa mer information om hur MusicPartner kan påverka er hotellmiljö med hjälp av rätt musik!

Att hitta musik är enkelt, men att välja rätt och att hålla musiken uppdaterat varje dag är en konst. Vi säkerställer att musiken hänger med i er och era kunders utveckling! Och för den delen aldrig blir tjatig för er personal.

Vi levererar musikkanaler som är specifikt utvalda för varje del av din verksamhet. Varje vecka adderar vi nya låtar och förändrar ditt musikrecept. Så att musikkanalen alltid innehar rätt musik för både gäster och personal.

Vi tycker det är viktigt att ni får vara med i musikprocessen! Tillsammans skapar vi ett musikråd där representanter med brinnande musikintresse hos er träffar likasinnade hos oss och tillsammans utvecklar just er kanal. Detta förstärker kundupplevelsen, stärker relationen med kunderna och ökar lönsamheten. Musikrådet är en pågående process för att hela tiden utveckla er kanal.

Musik för hotellets alla delar

Musik skapar en härlig atmosfär i hotellets alla delar samt för hotellets besökare och gäster!
Musiken är noga utvald för hotellets olika utrymmen för att skapa en optimal känsla. Positiv och lugn i hotellets lobby och mer upptempo musik för gymmet. Musikens tempo följer dagens rytm och kan ibland ha lugnare musik på förmiddagen för att öka i tempo på kvällen.

Nedan finns exempel på musikkanaler som är speciellt utvalda för Scandic´s olika delar. Provlyssna kostnadsfritt genom länken till höger. Vi kommer att höra av oss inom kort för att se vad ni tyckte om era musikkanaler!

Exempel Scandic radio för lobby
Sammansättningen av musiken i denna kanalen är positiv och lugn, med övervägande kvinnliga sångerskor. Musik som skapar en omtänksam och positiv atmosfär. Kanalen består mestadels vokal musik, som ger en skön, närvarande och exklusiv känsla för dygnets alla timmar.
Kanalen har samma tempo under hela dygnet och fungerar lika bra i lobbymiljö som till restaurang när man vill ha en lugn känsla med klass.

Exempel SoftPop & Party Classics för restaurang
En kanal som lätt gillas av en bred målgrupp. Musiksammansättningen är positiv med en skön energi En kanal uppbyggd för att göra dig på gott humör. Dagtid är musiken skönt tillbakalutande, vissa dagar förändras den framåt kvällen och vi bygger sakta en härlig och smittsam partystämning. Dessa kvällar spelas äldre partylåtar inom pop, rock och disco såsom U2, Michael Jackson, Supertramp och Bruce Springsteen.

Exempel Soul för barmiljö
En härlig kanal med Soul blandat med RnB och house musik. Musiken i kanalen skapar en positiv retro känsla till en bred målgrupp. Under varje timma spelas musik med en härlig sammansättning av årtionden, tempo, intensitet, samt kvinnliga och manliga artister. Kanalen passar bra där man vill använda sig av Motown-soul som grund men ändå ha en modern touch.

Exempel Dance Channel för gymmet
Dance Musik anpassad för träning, rörelse och aktivitet. Musiken i kanalen är energigivande men samtidigt inte för hård och stökig. Musik med hög energi, gammalt, nytt och klassiker. Allt med samma sköna glädjegivande energi. Kanalen håller samma känsla under dygnets alla timmar. Kanalen passar för en bred publik och erbjuder en mycket varierad blandning av musikstilar.

Kundsidor
Player InRadio
Ändra musikkanal

Viktig information om musiken hos dig!

Frågor & Svar om Spotify Enterprise