Musiken som gör jobbet

MusicPartner är idag Sveriges största leverantör av bakgrundsmusik till träningsindustrin. Efterfrågan på en modern och effektiv musik- och upphovsrätts hantering för passmusik är bakgrunden till att vi utvecklat InTraining.

InConcept - Förkoreograferat material

Vi har byggt upp en komplett distributionsplattform för förkoreograferat material. Lektionsplaner, koreografianteckningar, musik och instruktionsvideo kommer direkt till instruktörens konto. Det skapar helt nya möjligheter för koncepägare att använda upphovsrättsskyddat material till sina klasser, och förståss minimal administration för alla parter.

InStructor - Skapa ditt eget pass

I Instructor kan instruktören skapa sitt pass hemifrån och sedan komma åt allt sitt material i gruppträningssalen. Urvalet sker i vårt musikarkiv, här finns musik från 50-talet till dagens hits och vi lägger stor vikt vid att hitta spännande remix versioner. Musikbasen bygger uteslutande på okomprimerad musik som ger högsta ljudkvalitet och all musik är licencierat för användande i gruppträningssalen.


Full uppmärksamhet under premiären

Har du frågor om upphovsrätten?

När man skapar musik till ett pass i sin verksamhet förekommer ofta musik som licensierats för privat bruk. För att använda musik i kommersiellt sammanhang krävs tillstånd. Detta har uppmärksammats på senare tid och frågorna vad som gäller är många. Vi har ett samarbete med Hamilton Advokatbyrå. Här kan du kostnadsfritt ställa frågor till Advokat Ralf Lyxell, som är specialist inom immaterialrätt. Klicka bara på länken nedan så kommer du till Hamilton's hemsida och frågeformuläret.

Logga in
Referenser
Nyheter