InStructor - Skapa ditt pass på 10 minuter

 
Musiken som gör jobbet

Musiken som gör jobbet

Idén till InStructor kom när vi insåg att vårt sätt att tänka på musik som funktion passar instruktörens arbete perfekt. Vi kategoriserar musik efter känsla och funktion och på samma sätt letar instruktören efter funktion när de skapar pass. "Mer frustration till boxpasset, mer glädje i dansklassen, mer driv i avslutningen". Vår vision, att "Skapa ditt pass på 10 minuter" innebär en rad smarta sätt att enkelt hitta rätt musik.

 
 
Digitalt hela vägen

Digitalt hela vägen

All musik hanteras digitalt. Det ger instruktören möjlighet att arbeta med sina pass hemifrån. Allt sparas på det personliga kontot och man kommer sedan åt det på datorn i salen. Inga skivor och inga skivbyten, utan allt på ett ställe. All musik i vårt arkiv kommer från originalförlagan (dvs. okomprimerat ljud från cd). Det ger dina medlemmar en suverän ljud kvalitet i salen. Viktigt eftersom volymen ofta är hög.

 

Rätt innehåll i arkivet

Vårt samarbete med alla skivbolag ger dig direkt tillgång till musiken som släpps och till spännande remixversioner från olika delar av världen. Gör enkelt ett tema på 80-tals rock, Soulful-house eller afrikansk dans. Vi har verktyg som gör att du hittar musiken, sök t.ex. efter ny Pop/Dance i intervallet 125-128 bpm, längre än 7 minuter. Vips, så har du vad du söker, bara lägga till i ditt pass.

Hur funkar det?

Vi har fått så mycket frågor sista veckan så vi gjorde en kort demonstrationsfilm. Den visar hur enkelt du skapar ett pass och ändrar i dina spellistor. Filmen tar 6 minuter och du behöver Microsoft Silverligt för att kunna se filmen.

Har du inte programmet installerat, kommer du få frågan om du vill installera Silverlight, följ då instruktionen (alternativt klicka på loggan).

Vill du bli kontaktad?
Ja tack, jag vill prova
Nyhetsarkiv