InConcept - Distribution av gruppträningskoncept

Koncept med musik

Roligt, ansträngande och bra musik. Det är återkommande ord för hur ett pass ska vara. Men hur distribuerar man upphovsrättsskyddat material? Idag levererar flertalet konceptägare sina koncept utan musik och med InConcept skapas nya möjligheter att nå ut med sitt koncept. Enklare och till en etablerad marknad.

 

Skapat av konceptägare

Vi kan musik, distribution och upphovsrätt. Med kunder som CMS och FunkyKidz har vi hittat nya vägar för att legalt kunna distribuera musik till instruktörer i hela Norden. Det gör det enkelt som en knapptryckning att bredda, komplettera eller ändra erbjudandet. Vi hanterar idag koreografianteckningar, musik och video direkt till instruktören.

 

Skapa konceptet i vårt musikarkiv

När du söker musik till dina klasser söker du efter musik i vårt arkiv. All musik i vårt arkiv kommer från originalförlagan (dvs. okomprimerat ljud från cd) vilket säkerställer hög kvalitet vid uppspelningen. Dessutom har vi ett direkt samarbete med alla skivbolag som ger dig snabb access till nyheterna.

Om Microsoft...

Starka partners

Utöver vårt samarbete med musikindustrin har InTraining skapats i nära samarbete med Microsoft. Vi tar nytta av den kunskap de har och vi använder beprövad teknik i både musik- och video distribution. Sedan har vi tillsammans intressanta idéer om hur vi ska utveckla produkten gruppträning och skapa en än bättre upplevelse och få fler i träning. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan utveckla dina affärer.

Vill du bli kontaktad?
Nyhetsarkiv