InTraining - Mitt Arkiv

Så här hämtar du hem ditt arbetsmaterial:

För att ladda ner koreografianteckningar eller lektionsplaner, gör så här:

1. Högerklicka du på den länk du vill ha.
2. Välj "Spara mål som".
3. Spara sedan filen på den plats i din dator där du vill ha den, t.ex. på skrivbordet.

Materialet är personligt och är endast avsett för inlärning.

Hämta hem dokument 

Dina lektionsplaner och koreografianteckningar till respektive pass finner du under Koreografianteckningar till höger. Högerklicka på länken och välj "spara mål som". Du behöver Adobe Reader för att öppna pdf filen.

Om du inte kan öppna en fil beror det oftast på att du har fel version av Adobe Reader.

Hämta hem musik 

Musiken till respektive pass finner du under Musik till höger. Högerklicka på länken och välj "spara mål som". Du kan välja bland formaten Windows Media Audio (WMA), mp3 (MP3) och m4b (M4B), den sistnämnda har indexerade avsnitt för varje låt. Läs mer på länken nedan om detta format. Du kan sedan spela upp filen från din dator eller från din bärbara enhet.

Se instruktionsvideo (ej som nedladdningsbar fil) 

Video till respektive pass finns i olika format. Dels finns tidigare pass som hög och lågupplösta filer. Vi övergår för närvarande till ett nytt format som kallas för "Smooth Streaming". Det innebär att den känner av din uppkopplingshastighet och anpassar upplösningen på videon efter det. Desto högre uppkopplingshastighet desto högre upplösning (bildkvalitetet) men utan att "hacka". Du behöver dock en minsta uppkopplingshastighet om 0,3 Mbit/s för att se videon.

För att se videon klickar du då den länk du söker. Du behöver installera Microsoft Silverlight för att kunna se videon och du får frågan om du vill installera programmet första gången du klickar på länken. Om programmet inte installeras automatiskt, kan du manuellt göra det från länken nedan.

Tillbaka till startsidan? 

När du loggat in kommer du till din startsida. Vill du komma tillbaka till startsidan kan du alltid klicka på "login" i menyraden ovan. Eller klicka på "tillbaka" knappen i din webbläsare.

Har du problem med att öppna koreografianteckningar och lektionsplaner? 

Klicka på länken nedan för att få tips på vad du kan göra om du har problem med att öppna koreografianteckningar eller lektionsplaner.

Videospelaren spelar upp bild men jag hör inget ljud. 

Videospelaren i nuvarande version har några kända fel, som är:
* När jag använder Slowmotion och har kvar detta över ett låtbyte tappar den nya låten ljudet. Enda sättet att få tillbaka ljudet är att spola framåt. Då fungerar det igen.

* När jag använder snabbspolning och har kvar detta över ett låtbyte tappar den nya låten ljudet. Det enda sättet att få tillbaka ljudet är att slå på och av SlowMotion knappen.

Dessa fel är rapporterade och förväntas åtgärdas i nästa version av spelaren. Tills dess är lösningen på problemet enligt ovan.

Kundsidor InTraining

Lektionsplaner

Koreografianteckningar

Video (kvalitet-hög/auto)

Musik (WMA)

Musik (MP3)

Musik (M4B)