Musik är viktigt, Rätt musik är ännu viktigare!

Musik påverkar. Musiken påverkar både kunderna och personalen. Vi vet att rätt utvald musik får kunderna att stanna längre, vi vet också att fel musik har motsatt effekt.

Hur vet man då vad som är rätt musik?

Vi har sedan 2003 arbetat med musiklösningar för kommersiella miljöer. Vår kunskap om musikens påverkan är stor och vårt musikarkiv är kategoriserat efter känslor. Det säkerställer att du alltid har rätt musik och känsla i din bilhall.

Vi har sedan starten arbetat med att skapa en känsla för varumärken. En musikprofil som är varierande och och passar en bred målgrupp, och med en rotation som personalen trivs att jobba i. Varje dag.

Vi kallar det professionell musikstyrning. Just nu kan du prova utan kostnad.

 

Musik har effekt på både kunder och personal. Vi erbjuder dig att prova en professionell tjänst i din verkliga miljö. Har du tillgång till en dator och en Internetanslutning kan du vara igång idag. Du får möjlighten att prova i 14 dagar, helt utan kostnader eller förbindelser.

Visst, det här låter bra, men jag vill gärna prata med någon. Jag skickar ett mail och lämnar mitt nummer så ringer ni mig!

 
Logga in
Beställ en provperiod
Referenser
Nyheter