Musik skapar attityder till varumärket

Att bygga ett varumärke är ett långsiktigt arbete och går ut på att kunden ska associera känslor till varumärket. Musik är ett starkt verktyg för skapa just känslor. Hur kan du använda musik för att stärka din position på marknaden? Vi har några förslag som ger effekt och som inte kostar skjortan.

Grunden - en anpassad musikkanal

Vi leverererar en eller flera musikkanaler till dig som stämmer överens med ditt företags värderingar och dina kunders besöksfrekvenser. Musiken följer alltid en röd tråd och du har alltid ny och uppdaterad musik. Dina kunder hör svåråtkomliga specialversioner och varje besökare möts av rätt tempo vid rätt tidpunkt under dagen, veckan och året.

Sälj musiken du spelar

Som kund till MusicPartner kan du sälja den musik du spelar i dina lokaler. Vi arbetar med att ha hög rotation på bra låtar från ett samlingsalbum och sedan erbjuder ni det till försäljning i receptionen. Det är ett effektivt sätt att skapa efterfrågan. Förutom att ni tjänar pengar på affären så upplevs det som en bra service från kunden som slipper leta efter den där låten de hörde. Vi förser dig med exponeringsställ i starten och du beställer enkelt påfyllning av skivor när du loggat in. Skulle du inte sälja alla skivor ger vi dig självklart full returrätt för de du vill returnera.

Musik på din hemsida

Musiken du spelar i butiken kan även spelas från hemsidan. Samtidigt. Gillar din kund musiken du spelar i lokalen kommer den musikintresserade att söka upp din sida. Det kommer påverka hans attityd till ert företag positivt. Har du redan en musikkanal från oss sätter vi enkelt upp det som behövs för att du ska komma igång. Vi sköter drift och rättighetsbiten och det kostar sannolikt mindre än du tror.

Skapa egna samlingsskivor

Hur låter ditt varumärke? Vi tar fram 14 låtar som passar just er, lägger det på en cd, ordnar rättigheter och trycker ett konvolut. Allt vi behöver från dig är en blyertsskiss hur du vill att det ska se ut och så behöver vi din logga digitalt förståss. Beställer du minst 500 exemplar så får du dessutom din egen samlingsskiva till en rimlig kostnad. Ge dina kunder en volym i din egen cd-serie vår och höst. Ytterligare ett exempel på hur du kan använda musikens kraft för att skapa attityder till ditt varumärke.

Vår tjänst
Intresseanmälan
Läs mer om vad våra kunder tycker...