InTraining - musikhantering för träningsindustrin

InTraining - ett begrepp för modern musikhantering

Roligt, ansträngande och bra musik. Det är återkommande ord för hur ett pass ska vara. MusicPartner är idag Sveriges största leverantör av bakgrundsmusik till träningsindustrin. Efterfrågan på en modern och effektiv musikhantering även för passmusik har gjort att vi tillsammans med våra kunder nu tagit ett helhetsgrepp på musikhantering och upphovsrätt. Vi kallar systemet, eller snarare arbetssättet, för "InTraining".

InRadio - rätt energi för styrketräningen

MusicPartner är idag Sveriges största leverantör av bakgrundsmusik till träningsindustrin. En av succéfaktorerna är vårt väldokumenterade koncept kring musikstyrning av tempo och variation under dagen och spridning av låtarna under månaden. Medlemmen tränar trots allt på relativt regelbundna tider.

InConcept - distribution av förkoreograferat material

InTraining har utvecklats i nära samarbete med branschens aktörer, klubbägare och instruktörer. Instruktören kommer enkelt åt sitt arbetsmaterial som t.ex. koreografianteckningar, instruktionsvideo och musik. Ett arbetssätt som nu används av företag som distribuerar förkoreograferad musik som t.ex. CMS och Funky Kidz.

 
InStructor - skapa ditt pass på 10 minuter

InStructor - skapa ditt pass på 10 minuter

Tillsammans med en grupp av instruktörer har vi skapat InStrucor. Systemet som ger instruktören möjlighet att skapa sina egna pass direkt i vårt musikarkiv. När vi tänkte efter så passade vårt sätt att med i stämningar och energier i musiken perfekt för gruppträningen. Det resulterade i att vi skapade vi visionen - Skapa ditt pass på 10 minuter!
Dessutom gör det musikhanteringen på klubben 100% lagligt, med tanke på kopieringsdebatten.

 
 
Oslagbar ljudkvalitet

Oslagbar ljudkvalitet

InTraining ger dig högsta ljudkvalitet. All musik i vårt arkiv kommer från originalförlagan (dvs. okomprimerat ljud från cd). Det ger dina medlemmar en suverän ljudkvalitet i salen, viktigt eftersom volymen ofta är hög. Dessutom har vi ett direkt samarbete med alla skivbolag som ger dig direkt tillgång till musiken som släpps och till spännande remixversioner.

 
Kundsidor InTraining
Vill du bli kontaktad?
Ja tack, jag vill prova
Nyhetsarkiv