Vill du ha riktigt bra julmusik i år?

Vi har jobbat hårt för att hitta bra julmusik till dig!

Du får två julkanaler i olika stämningslägen för att på bästa sätt ge dina kunder en skön julstämning. Du har dessa julkanaler från och med idag fram till nyårsaftonens midnattstimme för bara 395kr.

Här hör du inte några uttjatade jullåtar som du tröttat på innan julen ens har börjat, här finns bara julmusik som ger dig den där sköna mysiga julkänslan utan avbrott och störande reklam. Har du en dator och en ljudanläggning är du igång redan idag.

De flesta av våra kunder använder sig av våran julmusik år efter år med glädje. En kund till oss uttryckte sig såhär efter förra året: "Julmusiken från MusicPartner är för mig lika självklar som självaste tomten under julen"

Behöver du julmusik så har vi en riktigt bra lösning till dig! Tryck på beställ och du är strax igång!

Beställer du bakgrundsmusik för 12 månader innan nyårsafton ingår en Bose-högtalare värd 1790kr!

Beställ julmusik!

Brothers

Vi hade en tanke om vilken känsla vi ville skapa i våra butiker och tillsammans med MusicPartner har vi lyckats. Det borde vara självklart att låta någon som kan, ta hand om det man själv inte är så bra på, och tillsammans utifrån tankar och idéer skapa något bra. Att vi hela tiden utvecklar känslan med musiken känns lika naturligt som att kläderna skiftar i mode.

-Jörgen Lindström
Store Concept Manager, Brothers