Beställ julmusik!

Nu är det äntligen dags för julmusik igen. Återigen har vi skapat en alldeles fantastisk julkanal inför den största försäljningshögtiden under året. Här hör du inte några uttjatade jullåtar som du, personal eller kunder tröttat på innan julen ens har börjat. Här finns bara julmusik som ger dig den där sköna mysiga julkänslan. De flesta av våra kunder använder sig av vår julkanal år efter år, eller som en kund uttryckte sig nyligen; "Julmusiken från MusicPartner är för mig lika självklar som självaste tomten"

MusicPartners julkanal kostar 995 kr exkl.moms. Då har du tillgång till den från och med den 20 november och resten av året.

Beställning
Skicka din beställning till christian@musicpartner.se så ser vi till att du får tillgång till den innan skyltsöndagen och julborden börjar!

Har du frågor så är vi inte längre än ett samtal bort 054-293940.

Tidiga julhälsning från MusicPartner!

Olssons Restauranger

Vi har lagt stor vikt i vårt restaurangkoncept och med MusicPartner har vi lyckats skapa den rätta känslan i musiken. Det var viktigt för oss att skapa en känsla av kvalitet och vad vi kallar ”Hemma hos Olssons” stämning. MusicPartner och deras musikkanaler har gett oss en bra lösning för både våra restauranger, barer och vår sommarbrygga. Det är en trygghet i att veta att rätt musik alltid spelas så att våra gästen hamnar i rätt stämning inför våra upplevelser vi skapar åt dom.
 
-Henrik Lööv, Drift Controller
Olssons Restauranger