Viktig information om din musikbox

Viktig information om din musikbox!

Sedan 2003 har MusicPartner levererat unika musikkanaler till offentliga miljöer och varumärken. Kunskapen att hitta rätt musik vid rätt tillfälle i rätt volym har alltid varit kärnan i det vi gör och vi använder oss av avancerade verktyg samt medarbetare med lång erfarenhet av att skapa musikkanaler som är unikt anpassade till våra kunders behov.

Ny plattform i världsklass!

Marknaden för musiktjänster har förändrats i snabb takt senaste åren. För att möta upp till de krav vi tror du har på oss som leverantör i framtidens musiktjänster så har vi ingått ett nära samarbete med Soundtrack Your Brand och produkten Spotify Enterprise. Det skapar nu grunden för att kunna ge dig musiken från ett av världens bästa musikarkiv och nya tjänster som du hittills bara drömt om. Vi på MusicPartner ser fram emot att fortsatt ge dig fantastiska musikkanaler för din verksamhet samt att hjälpa dig att använda musik för att stärka ditt varumärke och utveckla relationen och skapa mervärden till dina kunder genom t.ex. att koppla musiken du spelar till sociala medier.

Vad innebär det här för mig?

Din kund kommer inte märka av övergången utan det kommer låta precis som innan. Vi levererar fortsatt de musikkanaler du beställt, fast genom en ny spännande plattform. Du kommer att kostnadsfritt få en ny musikbox av oss om ca två veckor som du kopplar in med bifogad manual. Du kommer även att få en inloggning på vår musikportal, www.musicpartner.se för att kunna byta musikkanaler om du har fler.

Påverkar det mitt avtal eller mitt pris?
Det innebär inte några förändringar av ditt gällande pris eller dina avtalsvillkor.

Påverkar det mina musikkanaler och hur dom låter?
Musikkanalerna kommer att vara identiska så övergången blir så smidig som möjligt för dig.

När kommer ändringen att ske?
Din musikkanal är redan färdig för att användas med Spotify Enterprise. Vi kommer att inom kort skicka ut din nya musikbox. Så snart du mottagit din musikbox kan du installera den enligt manualen nedan och musiken kommer sedan att fungera som vanligt.

Fördelarna är många!

Vi är stolta att få vara med och skapa musikhistoria och hoppas du delar vår entusiasm inför framtiden. När du loggar in på ditt musikkonto på www.musicpartner.se kan du använda ”Now Playing” funktionen där du visuellt kan visa vad du spelar för dina kunder. Som företag kan du nu vara ännu mer tydlig med vad du spelar och att du stödjer laglig musik! Länken öppnas i ett separat fönster. Genom att kopiera länken kan du använda denna funktionen på alla skärmar med en webbläsare.

Följ dessa steg för att komma igång med din musikbox!

Du behöver

· Ett MusicPartner konto

· Ett ljudsystem

· En ljudkabel (3,5 mm)

· En internetanslutning

Information
Musikboxen använder DHCP (dynamisk IP) för att ansluta till internet.

Installation

1. Anslut din musikbox till internet via LAN-uttaget med nätverkskabeln.

2. Koppla strömkabeln till ledigt eluttag.

3. Anslut din musikbox till ditt ljudsystem genom att ansluta ljudkabeln till din ljudanläggning. Välj en ledig ingång på förstärkaren och sätt i 3,5 mm kabeln.

4. Håll inne startknappen (Power) i ca tre sekunder. En LED lampa på boxens framsida indikerar att boxen är igång.

5. Musiken startar inom 10 min.

Ändra musikkanal på din musikbox

Du ändrar enkelt musikkanal på din musikbox genom att gå vidare till knappen "Ändra musikkanal".

Välj först vilken musikzon din box står i och välj sedan musikkanal från listan till höger.

Visa vad du spelar för dina kunder!

Med funktionen ”Now playing” kan du visuellt visa vad du spelar för dina kunder på dina bildskärmar. Som företag kan du nu vara ännu mer tydlig med vad du spelar och att du stödjer laglig musik! Länken öppnas i ett separat fönster. Genom att kopiera länken kan du använda denna funktion på alla skärmar med en webbläsare. Du finner funktionen genom att logga in på din kundsida på www.musicpartner.se – Kundportal – Now Playing link.