Musikkanaler till din uteservering!

Nu kommer sommaren Vi alla väntat på!

Du är säkert redan medveten om att rätt musik skapar rätt stämning och dessutom ökar försäljningen! Visste du att musik även kan förändra vädret?

Vill du också ha lite extra solsken? Just nu erbjuder vi tre musikkanaler som är helt anpassade för ljuvliga dagar och kvällar på uteserveringar.

Kanalerna har en blandning av den senaste house-musiken, svenska sommarklassiker och en soft lounge kanal. Musikkanaler laddat med extra solsken helt enkelt! Och du får dessutom alla tre!

Summer House
En lugn och skönt somrig Housekanal med ett mjukare sound. Tempot lämpar sig för lata sommardagar och skapar en trendig känsla. Här återfinns låtar av Kygo, Spada, Alessandro Taccini, Lost Frequencies och Mr Probz.

Svensk Sommar
En kanal med uteslutande svensk musik. Lugn och skön känsla blandas med lite mer fart och fläkt. Här återfinns låtar av Peter LeMarc, Uno Svenningsson, Mauro Scocco, Veronica Maggio och Agnes m.fl.

Sunset Lounge
En trendigt avslappnande kanal med Chillout/Lounge-musik. Känslan är hämtad från anrika Cafè Del Mar på Ibiza dit folk vallfärdar för att ta en drink och titta på solnedgången.

Låter det intressant? Kontakta oss idag för att få tillgång till dina sköna sommarkanaler!

Med vänlig hälsning,
Christian Van. Oostrum
christian@musicpartner.se