Bakgrundsmusik för uteservering

Musik som förgyller vistelsen

Vi vet att rätt musik skapar rätt stämning och dessutom ökar försäljningen!
 
MusicPartner har levererat musiklösningar till restauranger och barer i hela Skandinavien sedan 2003. För oss handlar musik inte bara om spellistor utan vi skapar musik som fungerar för just er och den känslan ni vill förmedla till era gäster.
 
Sommaren närmar sig och era kunder vill säkert avnjuta mat och dryck utomhus. Men har ni tänkt på hur er uteservering låter? Samt hur det kan påverka er försäljning? Vi kan hjälpa er med  musikkanaler  som skapar den perfekta känslan på uteserveringen.

Prova konstnadsfritt i 14 dagar och ha chansen att vinna en Bosé-högtalare!

Vi erbjuder just nu ett komplett musikpaket som innehåller tre musikkanaler och tusentals låtar som är helt anpassade för din verksamhets uteservering. Våra musikkanaler anpassas även efter dygnets rytm Och erbjuder lugnare toner vid lunch och snabbare tempo på eftermiddagen/kvällen.

Beskrivning av kanaler:

Prova kostnadsfritt i 14 dagar. Du har dessutom chansen att vinna en portabel Bosé SoundLink mini högtalare (värde 1 999kr). Kom igång genom till länken nedan och få tillgång till ditt konto direkt!

Våra kunder berättar!

"För oss blev det en stor skillnad när vi började samarbeta med MusicPartner. Den anpassade musiken har bidraget till att stämningen i restaurangerna har lyfte till en helt ny nivå. Dessutom har vi fått mycket positiv feedback från våra gäster."

- Lotta Hagelin, Divino

Beställ ditt kostnadsfria musikkonto för uteservering!