Professionell säljare med ledaregenskaper

MusicPartner AB

Bolaget grundades 2003 och har som syfte att hjälpa företag att få rätt musik vid rätt tillfälle i rätt volym. Helt enkelt att förbättra musikhanteringen och skapa en bra kundmiljö. Vårt huvudkontor finns i centrala Karlstad och musikredaktionen hittar ni i Lokstallarna i Växjö. Vi är en innehållsleverantör, dvs. att vi fokuserar på att dokumentera och leverera rätt musiksammansättning. Företaget är starkt innovationsdrivet och driver även utvecklingen av upphovsrättsfrågor för bland andra träningsindustrin. När det gäller distributionen av musik är vi helt oberoende, dvs. att vi levererar musiken på det mest kostnadseffektiva sättet för respektive kunds IT-struktur. Hur vill ni ha musiken, på ett fysiskt minne, via Internet eller via Satellit, eller en kombination? Vill ni äga er egen plattform för att öka förhandlingskraften?

Erfarenhet och passion

Erfarenhet och passion. Ja man vill ju att den leverantör man jobbar med ska veta vad de gör och dessutom brinna för det. Som kund vill du att din leverantör kvalitetssäkrar sina produkter. Inte minst viktigt när produkten är musik som baseras på känslor. Och sedan att varje individ har ett eget preferensregister gör ju inte saken enklare. Och vad krävs för att bygga upp ett musikarkiv som utifrån givna förutsättningar formas till ditt företags värderingar? Just precis, erfarenhet och passion, och det finns det gott om hos oss.

Om tjänsten

Nu har du möjlighet att vara med på världens roligaste resa som kommer att ta oss ut i Europa genom hårt arbete och företagsköp.

Vi söker en Professionell säljare, och var du bor i Sverige är av underordnad betydelse men du utgår från vårt huvudkontor i Karlstad. Vi har fantastiskt fräscha och fina lokaler i ett av Karlstads äldre hus. Vår kaffebar är vi stolta över, och här finns möjlighet att hänga med kunder och andra som vi gillar. Vi är pionjärer och vi tycker att vi har Karlstads roligaste arbetsplats. Hos oss står försäljning, musik och utveckling i fokus.

I jobbet som säljare får du möjlighet att jobba med en bred kundbas med allt från Telias marknadschef till ägaren av ett gym i Kiruna. Du kommer att mötas av många spännande utmaningar.

Vi söker dig som är entreprenör och som är duktig på att representera oss genom ett professionellt förhållningssätt mot kunder och andra som du kommer i kontakt med i tjänsten. Du har mångårig erfarenhet av försäljning och är duktig på att skapa affärer hos våra befintliga kunder men har också en förmåga att skapa nya affärer och relationer.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att jobba med något CRM system och är mån om att det ska vara ordning och reda på det du gör. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Tjänsten är på heltid, dagtid med ett mindre antal tjänsteresor per år. Rätt person har möjlighet att få en permanent plats i vårt gäng.

Kontaktuppgifter

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Blir du lockad och vill veta mer om uppdraget och rollen? Ta kontakt med Rekryteringskonsult Peter Finell 054 141808 eller 0701 881100.

Söka tjänsten

Du söker tjänsten via QTYM, du tar dig till ansökningsformuläret genom att klicka på länken eller genom att gå till qtym.se och där söka efter tjänsten. Vi behandlar ansökningarna löpande, så skicka in din ansökan omgående dock senast 23/3 2015. Urval och intervjuer sker löpande.