Rätt bakgrundsmusik för bar och klubb

Vi väljer bakgrundsmusik som säljer!

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger kunden ett intryck som ofta består. Det kunden hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta kunden med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap av dig. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt!

Här sprids glädje, positivitet och skön musik i en salig blandning. Här kan du skapa en skön känsla designad för härligt umgänge med vänner och coctails, kanske direkt efter jobbet redan, och behålla den hela kvällen.

Prova gratis i 14 dagar!

Testa vårt kanalpaket speciellt uttaget för barmiljö.

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en PC och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav under 14 dagar.

Alltid på en bra nivå

Innan vi använde oss utav MusicPartner som leverantör av musiken i restaurangen sökte vi efter musiken själva. Det var då svårt att hålla musiken på en jämn nivå och ofta blev många låtar helt fel då man la in sin personliga värdering i musikvalet. Nu slipper vi det problemet och musiken håller alltid en bra nivå.

Peter Cederholm, VD/Driftansvarig, Harrys Malmö

Kontakta mig tack!
Ett klick från ditt kostnadsfria musikkonto!