Bakgrundsmusik Stadsnät

Vi väljer bakgrundsmusik som säljer!

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger kunden ett intryck som ofta består. Det kunden hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta kunden med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap av dig. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt.

Kampanj - få en exklusiv högtalare från BOSE

Allt du behöver för att prova vårt musikpaket för butik är en dator som kopplas till din ljudanläggning. Du får inloggningsuppgifter och all musik du behöver för din butik i två veckor. Dessutom får du nu ett enklusiv högtalare från BOSE på köpet när du tecknar avtal om 12 månader.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Hur låter kläder?

Vi hade en tanke om vilken känsla vi ville skapa i våra butiker och tillsammans med MusicPartner har vi lyckats. Det borde vara självklart att låta någon som kan, ta hand om det man själv inte är så bra på, och tillsammans utifrån tankar och idéer skapa något bra. Att vi hela tiden utvecklar känslan med musiken känns lika naturligt som att kläderna skiftar i mode.

Jörgen Lindström
- Store Concept Manager Brothers