Bakgrundsmusik för cafe

Vi väljer bakgrundsmusik som säljer!

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger kunden ett intryck som ofta består. Det kunden hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta kunden med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap av dig. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt.

Kampanj - Få ett exklusivt Kaffeset

Allt du behöver för att prova vårt musikpaket för cafe är en dator som kopplas till din ljudanläggning. Du får inloggningsuppgifter och all musik du behöver för ditt cafe i två veckor. Dessutom får du nu ett exklusivt kaffeset från Hario när du tecknar avtal.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Bakgrundsmusik och choklad

För oss på Carli Choklad är kvalitet oerhört viktigt, vi försöker ge allt (och alla) hos oss lite extra kärlek. I vårt café är målgruppen väldigt blandad, det gäller att få alla att trivas. Att det vi serverar håller hög nivå det vet vi, att vi nu hittat en musiktjänst som håller samma höga nivå känns väldigt bra. Den är dessutom enkel att använda.

Ana Carli
Ägare Carli Choklad och Cafe