Bakgrundsmusik för butik

Bakgrundsmusik som gör träningen roligare!

Musik och träning är två saker som hör ihop. Rätt musik inspirerar till bra träning. Får de som tränar på morgonen och förmiddagen höra samma sorts musik som de som tränar på eftermiddag och kvällen? Vi på MusicPartner har arbetat med att ta fram passande musik till träningsindustrin i över 10 år.

Lösningen - en dagligt uppdaterad musiktjänst

Allt du behöver för att prova vårt musikpaket för gym är en dator som kopplas till din ljudanläggning. Du får inloggningsuppgifter och all musik du behöver för gymmet i två veckor. Kan det bli enklare att skapa rätt stämning?

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. I spelaren nedanför kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Träningsmusik och träningsmagi

Vi vill att träning ska vara kul! Få våra medlemmar att uppleva träningsmagi utifrån deras egna förutsättningar och prestationer. Vi vill ha ett center där medlemmarna inte bara ger, utan även fyller på energi! Därför är bakgrundsmusiken en viktig faktor. Med MusicPartner har vi fått vårt center att helt enkelt Må Bättre!

Hälsningar i från Må Bättre, Borlänge