Bakgrundsmusik i gymmet

Rätt musik ökar prestationsförmågan!

Musik och träning är två saker som hör ihop. Rätt musik inspirerar till bra träning. Vi tror att dina kunder förändras under dagen. Men gör din musik det? Får de som tränar på morgonen och förmiddagen höra samma sorts musik som de som tränar på eftermiddag och kvällen?

Att hitta musik är enkelt, det är sammansättningen som är det svåra. Det är där vi kommer in. Om du har öppet i 8 timmar på en dag så spelar du ca 180 låtar; på en vecka behöver du 1 260 låtar för att dina tränande kunder inte ska behöva höra samma låt om och om igen. Hur lång tid tar det att hitta 1 260 låtar och ska du eller någon annan verkligen lägga tid på det?

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en PC och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav under 14 dagar.

Träningsmusik och träningsmagi

Vi vill att träning ska vara kul! Få våra medlemmar att uppleva träningsmagi utifrån deras egna förutsättningar och prestationer. Vi vill ha ett center där medlemmarna inte bara ger, utan även fyller på energi! Därför är bakgrundsmusiken en viktig faktor. Med MusicPartner har vi fått vårt center att helt enkelt Må Bättre!

Hälsningar i från Må Bättre, Borlänge

Här beställer du din provperiod
Här beställer du din provperiod