Det här får du hos oss

Rätt musik vid rätt tillfälle, det är kärnan av det du får som kund hos oss. Men det finns också andra fördelar.

Vi ger din personal fokus på rätt saker

Det som är kul gör vi först, tråkiga saker hamnar lägre ner i prioriteringen. Med vår lösning kommer du ifrån problemet att personalen ägnar sig åt att göra spellistor istället för att ta hand om sina nödvändiga (och ibland mindre roliga) arbetsuppgifter.

Vi ger dig kontroll och kontinuitet

Du bestämmer inriktning, vi sköter arbetsuppgiften. Musiken har alltid en röd tråd oavsett om personalomsättningen skulle vara högre än du önskar.

Vi ger dig musik baserat på forskning och erfarenhet

Vi ger dig en dagligt uppdaterad sammansättning utifrån din verksamhets syfte och mål. Dessutom med fakta från aktuella studier inom området. Det är ett lönsammare alternativ än att välja favoriter baserat på personlig musiksmak.

Vi ger dig någon att prata konceptutveckling med

Verksamheter och förutsättningar förändras. Musiken är en viktig del av det du gör, med oss i båten så har du (eller den du utser som ansvarig) alltid någon att resonera med hur du ska utvecklas.

Vi ger dig trygghet

Vi ser till att inte gör intrång i upphovsrätten (och att alla parter får den ersättning som de enligt lag har rätt till).

Vi ger dig toppklass året om

Bästa försäljningsmånade har ofta sämsta musiken. Så när julmusiken ska fram kan du säga att allt redan är klart. Och se fram emot den där speciella stämningen.

Vi gör dig tydlig

Du får en tydlig plan som är lätt att kommunicera över hur musiken hanteras. Du slipper inslag av reklamradio, egna plattor eller telefoner som spelar emellanåt.