Bakgrundsmusik för företag

Låt inte slumpen avgöra!

Rätt musik påverkar, oavsett vilken bransch du är i. Många lägger ner både stor tid och kraft på inredning, design och ljussättning, men musiken då? Vi vet att rätt musik gör att kunden stannar längre hos dig, och eftersom din kundtillströmning förändras under dagen bör även din musik göra det. Det är där vi kommer in.

Med vår kunskap och erfarenhet så hittar vi en musikprofil som passar dig, oavsett bransch. Vår tjänst är enkel att få igång och kräver inga installationer eller krångliga programvaror.

Grunden i vår verksamhet är förstås vårt låtarkiv. Varje låt i arkivet är taggad med ett antal olika parametrar som bland annat stämning, täthet, styrka och anslag. Låter det avancerat? Det är det, men det är något vi sköter helt och hållet, allt för att all musik ska hamna i rätt kanal och vid rätt tidpunkt på dagen dessutom.

Prova i 14 dagar utan kostnad, tryck på knappen till höger så skickas dina inloggningsuppgifter till din mail direkt.

Bakgrundsmusik - anpassad till din bransch

Med all vår rutin och kunskap kring musik så har vi skapat kanalpaket till olika branscher. Kanalpaketen ger dig möjlighet att växla känsla i musiken när du själv vill. Det är enkelt, kräver inga krångliga installationer och du kan vara igång om 5 minuter.

Så vill du ha full uppdatering, all vår kunskap och erfarenhet till en låg kostnad är detta perfekt för dig.

Bakgrundsmusik - unik och exklusiv, bara för dig

Som företagsgrupp och butikskedja behöver man ofta ha en enhetlig profil. Vi kan skapa unika kanaler som inte finns någon annanstans.

Vi har skapat en unik kanal bland annat till Telia, Brothers, Stureplansgruppen och Choice Hotels. Din kanal blir unik bara för dig med service och support som vi vet fungerar i vardagen.