Koncept Produktpaket Relaxation

Prova Relaxation!

Relaxation är som en kombination av njutning och avkoppling. Musiken får dina kunder att landa och slappna av. Skön, soft känsla hela dagen där du kan skapa olika sorters känslor och nyanser av lugn musik om du vill.

Vi jobbar tillsammans med de ledande leverantörerna av spa och relax musik för att hela tiden fylla på med ny musik som skapar den rätta känslan. Här njuter du verkligen av musiken även om du har den i ett behandlingsrum.

I Relaxation paketet hittar du även klassisk musik och musik som är vokal med en lugn och positiv känsla i sig. Här njuter du verkligen av musik som ger avkoppling, vila och möjligheten att drömma sig bort en stund.

Några exempel på artister är: Hans Gustafsson, Ad Dios, Deuter och Tiny Island

Känslan är avgörande

Musiken ska finnas där, men ändå inte märkas, den ska skapa en skön avslappnande känsla eller en energi givande tränings feeling, då har vi lyckats. Tillsammans med MusicPartner så har vi hittat en musiklösning till spa delen, träningsrummen och restaurangen.

Anders Pertun - VD Selma Spa+

 

En stor portion kärlek

Hagabadet har en tradition sedan 1876 med en skön modern touch. Här kan du njuta av behandlingar och träna i alla önskade former. Vi har dessutom en restaurang som serverar mat lagad med onödigt mycket kärlek. Musiken möter våra höga krav på stämning och känsla.

Ingrid Kylén - Produktchef Spa och Träning på Hagabadet.

Beställningssida för Relaxation