Bakgrundsmusik Paket Pacamara

Prova Pacamara!

Att resa innebär förväntan, ledighet och kanske spänning och pirr. Biljetter, pass, ja det är mycket som ska med. Att skapa den rätta känslan både innan och efter en eventuell säkerhetskontroll är något vi jobbat länge, och hos många av våra kunder, med.

Förutom att en avslappnande ljudmiljö är skön att vistas i för alla så kan det också vara särskilt viktigt för många resenärer. Resande har stressande moment i sig och det kan därför vara bra att kunna erbjuda sina resenärer något att vila i när man väl passerat säkerhetskontrollen.

Så har vi tänkt med paketet Pacamara. När sen man kommer tillbaka från sin resa gör det ingenting om man välkomnas av en skön känsla i ankomsthallen och vid bagageutlämningen heller. Några av artisterna och grupper du hittar är: Edwyn Collins, Eros Ramazotti, Joe Cocker, Madeleine Peyroux, Koop, Hanne Boel och Amy Winehouse.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Musik att flyga till

Vad spelar man för musik på en flygplats? En flygplats kan ge allt från en lätt nervös till en förväntansfull känsla, och hur ljudsätter man det? Med MusicPartner kunskaper kring musik och känslorna musiken skapar så har vi hittat en musik kanal som passar oss och våra passagerare. Att den hela tiden uppdateras med ny musik med samma sköna känsla gör tjänsten än bättre för oss som jobbar i den dagligen.

Peter Landmark
- VD Karlstad Airport

Beställningssida för Pacamara