Bakgrundsmusik Restaurang & Brasserie

Prova!

Föreställ dig en sån där magiskt bra kväll. Den som börjar med god mat, på en restaurang, pub eller ett brasseri. En massa goda och kära vänner. Musik som ALLA gillar. Musik som sakta förändras, uppåt i tempo, med en igenkänningsgrad som alltid är lika hög.

Här får du allt du behöver i musikväg, känner du att kvällen behöver ändra riktning och du behöver ändra musikstil så gör du det på ett enkelt sätt. Här blandas den senaste musiken, med en himla massa godingar. Vill du skapa en rockigare känsla så hjälper detta paket dig med det. Du får glädje, minnen, falsksång och dans i en fantastisk blandning. Innehåller bland annat musik från: Cardigans, De La Soul, Steely Dan, Minor Majority, China Crisis och Jimi Hendrix.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Griffins Fransiga lamp känslan

Hos oss på Griffins Steakhouse är allt lite galet. Maten, inredningen, personalen och musiken är svåra att stoppa i en mapp. Det är så vi vill ha det Med MusicPartner så har vi hittat den känslan vi letade efter som passar våra fransiga lampor, den intima hemma-hos-känslan och den vällagade maten.

-Christian Järnefors, Baransvarig, Griffins Steakhouse

Beställningssida för Restaurang & Brasserie