Bakgrundsmusik Bar & Klubb

Prova!

Här sprids glädje, positivitet och skön musik i en salig blandning. Här kan du skapa en skön känsla designad för härligt umgänge med vänner och coctails, kanske direkt efter jobbet redan, och behålla den hela kvällen.

Du kan även börja kvällen med sköna raspiga röster och avsluta den med makalöst bra house beats. Eller så väljer du att kombinera alla tre. It´s up to you. Känslan av att man känner igen musiken är hög, men igenkänningsgraden är låg. Här är några som trängs för att göra dig lycklig: Style Council, Eric Bibb, Us3, Prince, Grayson Capps, Joe Dolan, Wanted och Tango & Cash.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Alltid på en bra nivå

Innan vi använde oss utav MusicPartner som leverantör av musiken i restaurangen sökte vi efter musiken själva. Det var då svårt att hålla musiken på en jämn nivå och ofta blev många låtar helt fel då man la in sin personliga värdering i musikvalet. Nu slipper vi det problemet och musiken håller alltid en bra nivå.

Peter Cederholm, VD/Driftansvarig, Harrys Malmö

Beställningssida för Bar & Klubb