Bakgrundsmusik Bowling & Event

Prova!

Kanalen har en riktigt smällkaramell av bra aktivitet, full fart men även små inslag av återhämtning. Igenkänningsfaktorn är hög och kvällstid blir garanterat stämningen ännu högre. Blandningen skapar en positiv känsla, den finns där men tar inte så mycket plats.

Framåt eftermiddagen och kvällen så byter den sakta skepnad, av med skjortan och på med jeansen och favorit t-shirten. Här är det stor chans, eller risk, för att “jag-vill-sjunga-med” -känslan eller den lika berömda “jag-kan-verkligen-inte-sitta-still-nu” -humöret dyker upp.

Vill du skapa en rockigare känsla så hittar du den bästa rockmusiken bara ett knapptryck bort. Här gillar man lätt artister som: ELO, Roxy Music, Backyard Babies, Midnight Oil och INXS. Rockar gör man till: Gary Moore, Bon Jovi, Offspring, Aerosmith och Rolling Stones.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Enklare och klart mycket bättre

Nöjesfabriken är Europas största nöjesanläggning. 6000kvm nöje, från bowling till restaurang och nattklubb. Allt under samma tak. Jag valde att MusicPartner för enkelhetens skull. De hjälpte oss att hitta musik för samtliga delar av verksamheten. Nu slipper personalen att hålla på med spellistor och kan ägna sig åt det som är viktigt. Gästen.

Peter Eriksson, VD, Nöjesfabriken