Bakgrundsmusik Paket Ambience

Prova Ambience!

Tänk konsert med en favoritartist eller grupp och den där magiska atmosfären som uppstår. Sådär bra att du får gåshud. Den kanske uppstår redan på vägen dit. I bilen eller bussen. Du laddar, lyssnar och samtidigt som stämningen blir hög byggs förväntan upp.

För dig som driver event eller arrangerar just konserter så är Ambience kanalpaketet du behöver! Musik för en bred målgrupp. Ambience är en fantastisk mix av rökiga, raspiga soulhits det bästa från -80 och 90 talet och en massa skön musik du glömt att du gillade.

Du kan variera musiken efter aktuell målgrupp för att vara säker på att kunna skapa den rätta stämningen och känslan varje gång. Dessutom både innan under och efter din konsert eller event. Här hör du bland annat: Odyssey, Bar-Kays, Daniel Merriweather uppblandat med John Mayer, Lenny Kravitz och Human League.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Bakgrundsmusik för dig som..

Det här passar dig som t.ex. har ett konferenscenter där vardagen varierar stort. Stora sällskap, tillfälliga konserter med olika genre och aktiviteter som snabbt behöver ändra stil och stämning. Utmärkt även för dig som arrangerar tillfälliga event för en bred målgrupp och behöver en enkel lösning under en kväll eller ett par dagar.

Beställningssida för Ambience