Bakgrundsmusik Butik & Handel

Prova!

Kanalpaketet känns lite som en kompis, och inte vilken kompis som helst. Den bästa kompisen som alltid finns där och är så lätt att tycka om. Här är det lätt att ryckas med, nynna på musiken och gilla känslan. Här spelas musik du känner igen men väl avvägt så att du inte tröttnar. Skönt och trivsamt att vila i när du storhandlar eller nöjeshoppar.

Paketet skapar en lugn, positiv känsla som gör att du vill ha mer. Här varvas musiken du glömt att du minns, med låtar du trodde du kände igen. Musiken fungerar i bakgrunden men även som ett mer påtaglig inslag, om det är det du vill skapa under vissa delar av dagen. Det här kanalpaketet är det lätt att bli galet förtjust i. Du hittar artister som: Erik Hassle, Chris Rea, Ginju James, Saybia, Kurt Nielsen och Thrills.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Musik att flyga till

Vad spelar man för musik på en flygplats? En flygplats kan ge allt från en lätt nervös till en förväntansfull känsla, och hur ljudsätter man det? När vi öppnade butiker i lokalerna föll valet på MusicPartner, dom hade full koll på musik och känslorna musiken skapar. Vi har hittat en musik kanal som passar oss och våra passagerare. Att den hela tiden uppdateras med ny musik med samma sköna känsla gör tjänsten än bättre för oss som jobbar i den dagligen.

- Peter Landmark , VD, Karlstad Airport

Beställningssida för Butik & Handel