Musikens påverkan på schemat

Musikens påverkan på konsumenten

Snart är det dags igen för att återgå till min gamla gymnasieskola, Tingvalla. Sist passerade många minnen revy när jag närmade mig entren.

Nu under oktober är vi för fjärde året irad inbjudna att fördjupa elevernas kunskaper i vad musiken har för betydelse för handeln. Eftersom det är en Yrkesutbildning har många lång erfarenhet från butik så diskussionerna är väldigt intressanta och det finns många exempel på situationer när det ljudet är planerat och även förstås när ljudet varit mindre planerat.

Mycket nya tankar kommer upp hos eleverna när de inser kraften i att använda musik på rätt sätt, i både verksamhet och marknadsföring. För min del kan jag inte ha roligare, att prata om en passion i timmar och ingen avbryter...
Så nu är det dags igen, och ännu en gång har vi med oss nya spännande resultat från den forskning vi bedriver tillammans med Centrum för Tjänsteforskning inom området. Det tillsammans med information och upphovsrätt ger en bra medvetenhet om vad man bör veta om ljud när man ska driva en butik.

Utbildningen Chef / Ledarskap inom handel hålls på Tingvalla skolan i Karlstad.

Nyfiken på utbildningar om musik?

Intresseanmälan
Ja tack, jag vill prova
Nyhetsarkiv