Musikens ekvation

Musikens ekvation är det vi jobbar med varje dag, avancerat och enkelt på samma gång

Musikarkiv Vi kategoriserar all musik i vårt stora musikarkiv, kategorierna grundar sig på vilken känsla musiken skapar. Gör musiken oss glad, lugn, melankolisk eller aktiv? Detta är grunden till all musik som finns hos oss och i våra kanaler och vi lägger ner mycket kärlek och näst intill en kirurgisk precision i vår kategorisering.

Kunskap Hur använder man ett stort musikarkiv om man inte har någon kunskap? Det går inte säger vi. Vi har med vårt stora intresse för musik och våra bakgrunder byggt på oss massor med kunskap som vi gärna delar med oss av. Med vår kunskap och vårt stora musikarkiv så hittar vi musik som är rätt för just dig och din verksamhet.

Utrustning Vi brukar säga att vi är utrustnings neutrala, vår tjänst fungerar oavsett om du vill ha musiken till dig online, offline eller via sattelit. Vi har ett stort kontaktnät när det gäller utrustning och vi hjälper dig gärna så du får rätt utrustning, bra musik ska ju låta bra också!

Juridik Vad är STIM och Sami? Vad betalar jag och till vem? Lugn, det här är vår hemmaplan, och hjälper dig att reda ut begreppen. MusicPartner är licensierad av IFPI och STIM/NCB.