Vi söker nya medarbetare

Vi söker nya medarbetare

MusicPartner arbetar med en övertygelse att musik har en inverkan på oss i olika situationer. Med den bakgrunden har vi tagit fram tjänster för företag som håller hög kvalitet, är enkla att använda och som ger resultat i verksamheten. Våra produktvarumärken InRadio hör du framför allt inom hotell, restaurang. InTraining inom fitness och spa samt InPublic på större event och arenor.
Det går bra för Musicpartner och nu söker vi ytterligare medarbetare till vårt team.

Produktions- och utbildningsansvarig

-till våra produkter för träningsindustrin.

I ditt nya jobb kommer du att arbeta med video- och musikproduktioner inom gruppträning och ansvara för utbildningar avseende vårt system både digitalt och ute hos kunderna. Du kommer att arbeta med eget kundansvar och merförsäljning.
Vi tror att du har en bakgrund inom träningsindustrin och har kunskap i musik- och videoproduktion.
Vi söker dig som är energisk och positiv och som gillar att prata och agera framför grupper. Du är lösningsfokuserad och har en hög servicekänsla. Som person är du drivande, resultatinriktad och har lätt för att samarbeta.
Vi håller till i rymliga fräscha lokaler mitt i Karlstad och vi erbjuder dig ett arbete där modern teknik, utveckling och kreativitet står i fokus.
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Sofia Stenwreth 054-700 02 01 eller Bengt Libäck 054-21 91 10

Välkommen med din ansökan på www.testhuset.com snarast dock senast den 28 maj.

Programmerare .NET

I ditt nya jobb kommer du arbeta långsiktigt med att vidareutveckla våra produkter för musik och videodistribution. Du är delaktig hela vägen från planering till implementering.
Vi arbetar i .NET och har du intresse av musik och videohantering samt erfarenhet från Silverlight eller Flash är det meriterande. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning inom IT.
Du är en innovativ och analytisk person som vill uppnå kvalitativa resultat. Du motiveras av problemlösning och har ett stort engagemang och positiv inställning.
Vi håller till i rymliga fräscha lokaler mitt i Karlstad och vi erbjuder dig ett arbete där modern teknik, utveckling och kreativitet står i fokus.
Välkommen med din ansökan. Vi ser gärna att du bifogar ett arbetsprov som du är nöjd med, en beskrivning av utförda projekt, kan vara från yrket eller privat, och gärna en sammanställning av programmeringsramverk som du har god kunskap inom, t.ex. Enterprise Library. I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Sofia Stenwreth 054-700 02 01 eller Bengt Libäck 054-21 91 10

Välkommen med din ansökan på www.testhuset.com snarast, dock senast den 30 juni.

Vi är noggranna i allt vi gör så vi har valt att göra rekryteringen i samarbete med Testhuset.

Vill du bli kontaktad?
Ja tack, jag vill prova
Nyhetsarkiv