Välkommen Andreas

Säg Hej till Andreas

Vi har fått en ny eldsjäl i säljgänget, om du ringer till oss är det stor möjlighet att det är Andreas F Zetterberg som är snabbast på att lyfta luren. Är du nyfiken på mer så kan en beskrivning vara på sin plats.

En Värmlandspöjk 26 år ung. Utbildad inom Företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring och fördjupning inom Konsumentbeteende där han varit aktiv inom Centrum för Tjänsteforskning på Karlstads Universitet. Andreas kommer närmast från SBAB Bank där han arbetat med försäljning och marknadsföring.

Redan som 6-åring fastnade intresset för musik då han första gången såg bandet Kiss. 2008 var han ute på turné och byggde scener åt bland annat Deep Purple så varmaste platsen i hjärtat innehåller framför allt rockmusik. Nu nöjer sig Andreas inte bara med att lyssna, utan spelar och komponerar egen musik också. Huvudinstrument är gitarr o drömmer då o då om att få göra filmmusik år Quentin Tarantino.

På fritiden gillar han att spendera sin tid på sjön och i segelbåten, Har bestämt sig för att inom några år segla över Atlanten och ta sikte mot Karibien. Han gillar även andra typer av vattenaktiviteter så som våg och vindsurfing. Han har ett stor intresse för träning och har bland annat genomfört En svensk klassiker. Nästa utmaning är Tough Viking.

Annat som man kanske inte känner till om Andreas är att:
- Man kan se han i filmen Gränsen från 2011 som rollen Bengt Johansson
- Han är aktiv som Plutonchef i ett av Värmlands insatskompanier.
- Favoritband: Är Iron Maiden, Kiss, Thin Lizzy, Hellacopters
- Favoritmat: Sån där Pulled pork

Vill du bli kontaktad?
Nyhetsarkiv