Se musiken i din verksamhetet som en helhet

Sälj musiken du spelar

Som kund till MusicPartner kan du sälja den musik du spelar i dina lokaler. Beställ ett startkit så får du med en display för exponering. Stället innehåller 3 titlar med totalt 15 skivor. Du säljer billigare än nätbutiken och stället kostar 1395kr. Ni har ett påslag om 37% och förtjänsten är 513kr. Dessutom har ni 100% returrätt på innehållet i displayen.

Beställ här...

Informera din kund

Kunden som tränar lyssnar ofta aktivt på musiken som spelas i gymmet. Därför har vi tagit fram ett material för dig att fritt använda på din hemsida om hur urvalet och planeringen av musiken går till i musikkanalen du spelar. Det underlättar också för personalen som lätt hänvisar frågor om musikvalet till er egen hemsida för en mer utförlig beskrivning.

Ett kvalitetsmärke på din hemsida

Med en banner på din sida kan du också på ett tydligt sätt visa att du tycker musiken är en viktig del av din anläggning och att du valt att arbeta med en proffessionell partner.

Spa-känsla i omklädningsrummet?

Vi har tillsammans med Theta skivbolag, som är ledande inom spa-musik, skapat en musikkanal för att uppnå spa-känslan på andra platser som t.ex. omklädningsrum, solarier eller i entréer. Föreställ dig att du är kund på ett gym, kommer in i entrén och möts av spa-känslan. Din andning och din puls går sakta ner. Det är inte längre så viktigt att det är kö framför dig och din stressnivå sjunker. Du som redan är kund till oss kan prova kanalen gratis under en månad. Vill du sedan fortsätta kostar den 595kr per månad.

Displayen ser ut så här: