Produktbeskrivning - Dance Tempo

Vi har flera musikkanaler som passar en träningsanläggning. Nedan beskriver vi en av dem som utvecklats tillsammans med klubbar runt om i Sverige.

Variation över dygn, vecka och säsong

Det som påverkar den tränande mest är tempo och intensitet. Grunden i kanalen är att tempot är högt genomgående under dagen med en topp på förmiddagen, vid lunch och efter klockan 16. Intensiteten däremot är låg på dagen eftersom
hög intesitet upplevs störande om det är glest mellan medlemmarna. Efter 16 så ökas intesiteten kraftigt och andelen intensiv club och rock ökas procentuellt. Det skapar tryck i lokalen när det är som flest där.

Den så viktiga blandningen

För att driva en framgångsrik club måste man attrahera en bred målgrupp. Att spela attitydfull musik och samtidigt få både 20 åringen och 60 åringen att trivas samtidigt är svårt. Hemligheten ligger i blandningen av genre. Går det en tuff rocklåt så balanseras det upp med en annan kategori direkt efteråt. Det gör att alla får sin del och hinner inte uppleva någon musiktyp som påfrestande.

 

I kanalen ingår följande huvud-kategorier.Varje huvudkategori
har sedan under-kategorier.

 

Det måste låta fräscht

Musiken i kanalen är till största delen ny, men balansen mellan nytt och gammalt är nyckeln till att det blir dynamik under träningspasset. Lite AC/DC efter Camille Jones höjer garanterat energinivån. Vi uppdaterar kanalen dagligen och får vi bra musik idag från skivbolagen så hör du det imorgon. Vi blandar orginalversionen med dans- och remixversioner och varje dag har en unik spellista.

 

Rotationen av de 10 hetaste låtarna är begränsade så personalen max hör dom 2 gånger under ett arbets-pass.

 
Intresseanmälan
Ja tack! Jag vill prova gratis
Så här funkar det