Bakgrundsmusik Butik & Shopping

Prova!

Har attityd, är unikt och tar plats. Sticker ut, hörs och märks. Det gör vårt kanalpaket för Shopping. Här kan du växla mellan soul eller skön house. Du hittar också en vansinnigt bra blandning av allt från engelsk 80-tals pop, via reggae och vidare till låtar du inte trodde fanns.

Soulen drar rejält åt den sköna Northern soul stilen, vasst, rivigt och utstickande. Vissa kvällar så får musiken ett avsevärt högre tempo och blandningen av musikstilar blir total. Om du vill. Du kan även få skön house, med långa mixar och sköna beats. Den syns och märks om det vill, lite som en kamelont.

Några av artisterna och grupperna du hittar här är: Strong Driven Thing, Joe Jackson Band, Frank Wilson, Dramatics och Soul Searchers.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Hur låter kläder?

Vi hade en tanke om vilken känsla vi ville skapa i våra butiker och tillsammans med MusicPartner har vi lyckats. Det borde vara självklart att låta någon som kan, ta hand om det man själv inte är så bra på, och tillsammans utifrån tankar och idéer skapa något bra. Att vi hela tiden utvecklar känslan med musiken känns lika naturligt som att kläderna skiftar i mode.

Jörgen Lindström, Store Concept Manager, Brothers

Beställningssida för Butik & Shopping