Bakgrundsmusik Café

Prova!

Tänk dig en rykande kopp kaffe från kaffedistrikt i Kenya vars bönor är helt fantastiska! Det är fyllt med toner av frukter, bär & söt vanilj. Komplext och enkelt på samma gång. En egen stund i skön cafémiljö är aldrig fel.

Vi tänker oss musiken i detta paket på samma sätt. Raspig soul, skön lounge, okänd blues och grym house. Känslan i kanalpaketet kan förändras under dagen anpassat efter hur du vill ha det. Du kan välja att ha musik som bara finns där utan att märkas eller musik som tar plats, för att sedan växla till en annan känsla, men gör det på ett sånt där skönt sätt. Några av artisterna och grupper som skapar den sköna stämningen är: Prince, Flight Facilities, Sharpees, Willie Tee, Lyn Collins, Jay-Jay Johanson

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Bakgrundsmusik och choklad

För oss på Carli Choklad är kvalitet oerhört viktigt, vi försöker ge allt (och alla) hos oss lite extra kärlek. I vårt café är målgruppen väldigt blandad, det gäller att få alla att trivas. Att det vi serverar håller hög nivå det vet vi, att vi nu hittat en musiktjänst som håller samma höga nivå känns väldigt bra. Den är dessutom enkel att använda.

Ana Carli, Ägare, Carli Choklad och Cafe

Beställningssida för Café