Bakgrundsmusik Hotell & Restaurang

Prova!

Iklädd finaste gå-bort-klänningen. Varje dag. Vårt kanalpaket för Hotell och Restaurang vet hur hon för sig. Ibland smälter hon in utan att ta plats, senare på kvällen stjäl hon då och då all uppmärksamhet. Föredrar du den lugna varianten så finns den hos dig när du vill på restaurangen eller hotellet.

Om du vill växla från fine dining till sköna drinkar så är detta den perfekta daten. Mjuk, följsam med en skön kaxighet. Kanalen passar helt enkelt till det mesta, ibland som en del av en helhet, ibland helt själv. Här finns raspig soul, fin smäktade ballader och fantastiska vocal jazz artister och du kan själv välja när och på vilket sätt du vill förändra din musik. Några av artisterna och grupper du hittar är: Rebecka Törnqvist, Kurt Elling, Madness, Chet Baker, Eric Clapton, Bruno Mars, Billy Joel och R. Kelly

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Musik med egen historia

Hotellen inom Clarion Collection har alla en egen historia som återspeglas i inredning och detaljer. Musiken måste därför sammankoppla gästens intryck av historien och den moderna standard vi står för. Vårt musikkoncept är uppbyggt av tidlösa singer/songwriter artister med personliga röster som varvas med modern nordisk lounge, utan trummor till frukost med med trivsam takt till incheckningen på eftermiddagen. Sammansättningen ger en härlig miljö både för gäster och personal.

-Robert Wilhelmsson, Driftsdirektör, Clarion Collection

Beställningssida Hotell & Restaurang