Bakgrundsmusik Spa & Wellness

Prova !

Musiken är som en kombination av njutning och avkoppling. Musiken får dina kunder att landa, njuta och slappna av. Skön, soft känsla hela dagen där du kan skapa olika sorters känslor och nyanser av lugn musik om du vill.

Vi jobbar tillsammans med de ledande leverantörerna av spa och relaxmusik för att hela tiden fylla på med ny musik som skapar den rätta känslan. Här njuter du verkligen av musiken även om du har den i ett behandlingsrum.

I paketet hittar du även klassisk musik och musik som är vokal med en lugn och positiv känsla i sig. Här njuter du verkligen av musik som ger avkoppling, vila och möjligheten att drömma sig bort en stund. Några exempel på artister är: Hans Gustafsson, Ad Dios, Deuter och Tiny Island.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Känslan är avgörande

Musiken ska finnas där, men ändå inte märkas, den ska skapa en skön avslappnande känsla eller en energi givande tränings feeling, då har vi lyckats. Tillsammans med MusicPartner så har vi hittat en musiklösning till spa delen, träningsrummen och restaurangen.

- Anders Pertun, VD, Selma Spa+

Beställningssida för Spa & Wellness