Bakgrundsmusik Träning & Gym

Prova!

Det ska vara roligt, innehålla bra musik och vara ansträngande. Det är de tre viktigaste faktorerna för oss när vi tränar. Musik och träning hör ihop, vi har ljudsatt träningsanläggningar och gym sedan 2003, och vi vet precis som alla som tränar, att utan musik, eller med fel musik blir träningen inte lika bra. Musiken hjälper dig att orka och motiverar dig att kämpa den sista biten.

Att driva en träningsanläggning är svårt på många sätt, just ljudsättningen är en särskilt komplex del eftersom den behöver variation under dagen och addering av ny musik är extra viktig. Vårt kanalpaket tar hand om allt det åt dig och levererar rätt musik vid rätt tillfälle hela dagen, tidiga mornar som sena kvällar. Musik som ger skön energi till träning, skapad av bland annat: Edwin Starr, Nickelback, Frank Ocean, Muse och C&C Music Factory.

Lyssna på ett smakprov!

När du beställer ett provpaket får du ett konto med tre musikkanaler. Här kan du höra ett smakprov på typiska musikstilar som ingår i paketet. Gillar du konceptet klickar du dig vidare. Inom en minut är du igång på riktigt!

Det bara fungerar

Förr berodde musikstilen på vem som jobbade i receptionen. Klagomål fanns och var jobbiga att försvara. Nu bara funkar det.

-Peter Meklin, Manager/Owner, Avancia, Åland

Beställningssida för Träning & Gym