Musiken

Musikarkiv

Musik. Grunden i hela vår verksamhet är musik, vilket gör att vi antagligen har världens bästa jobb. All musik i vårt musikarkiv och all ny musik kategoriseras efter ett stort antal parametrar. Varje låt taggas med ett antal av dessa parametrar för att sedan hamna i rätt kanal och vid rätt tidpunkt. Det är med stor precision och noggrannhet vi enligt dokumenterade processer genomför kategoriseringen, allt för att det ska bli enkelt och väldigt bra för dig som lyssnar. Varje dag, varje timme och varje låt.

Uppdatering

Vi jobbar med alla de stora skivbolagen men också med ett stort antal små. Vi får vår musik direkt från skivbolagen. Detta innebär, förutom att vi tillsätter musik i stort sett varje dag även att kvaliteten på musiken är det bästa som finns på marknaden, något som du märker när du lyssnar.
Ibland får vi frågan om vi verkligen måste göra alla dessa processer kring varje låt och hur vi orkar leta efter all musik.

Vi tycker det är enkelt att svara, vi kallar det passion.

Musikansvarig 
 
Musikansvarig

Charlie Carlsson är ansvarig för musiken. Han har en gedigen erfarenhet från skivindustrin, popscenen och från radio. Charlie har byggt upp flertalet musikarkiv, både inom public service och den kommersiella radion och har arbetat som examinator vid Radio Akademin i Båstad.

 
Blogg 

Följ vår blogg här:

Samarbetspartners

Intresseanmälan
Läs om vad några av våra kunder tycker

Anpassat till dina affärer

Du är i butiken och handlar vin. Du stannar vid en hylla som erbjuder Franska och Tyska viner. Du köper en flaska Franskt vin. Det var musiken som avgjorde ditt val till 80%.